Krijg jij de zweetvlekken niet meer uit je kleding? Met dit trucje zijn ze zo weg!

Wanneer je ziet dat je mooie witte blouse of favoriete topje vieze zweetvlekken heeft wil je hem het liefst gewoon weggooien. Hoe vaak je de kleding namelijk ook wast, de vlekken gaan er toch niet meer uit. Het lijkt echt onmogelijk om ze te verwijderen maar wat nou als ik je zou vertellen dat er toch een manier is!

Met behulp van een paar natuurlijke ingrediënten kan jij je kleding binnen de kortste keren weer stralend wit en zweetvlek vrij krijgen! Daarbij heb je deze ingrediënten waarschijnlijk al in je kastje liggen dus deze tip zal je niet nog meer geld kosten. Geen reden om het dus niet te proberen, toch?!

Wat je nodig hebt:

1 kopje azijn
1/2 kopje baking soda
1 lepel zout
1 lepel waterstofperoxide

Wat je moet doen:

Meeste van ons denken dat de zweetvlekken in onze kleding komt door zweet. Ook al klinkt dit vrij logisch, is dit toch niet helemaal waar. Het zit namelijk zo dat de vlekken worden gecreëerd door een reactie die je lichaam heeft op deodorant. Om deze verkleuring tegen te gaan, ga je als volgt te werk: Week je kleding voor 20 minuten in een bak met azijn en twee kopjes warm water. Daarna pak de baking soda, zout en waterstof peroxide erbij en meng deze totdat het een dik goedje vormt.

Haal je kledingstuk uit het water en wring hem uit totdat die nog een beetje vochtig is. Smeer het baking soda goedje op de vlekken en laat het 20 minuten zitten. De waterstof peroxide werkt namelijk als een natuurlijke bleek en baking soda gemixt met zout zullen de vlek doen verwijderen.

Doe het kledingstuk daarna gewoon in de was en was hem mee met de rest van je witte was. Voila! Nu kan jij je favoriete witte topje weer aan zonder je druk te hoeven maken om vieze zweetvlekken!