Vind jij zwangerschapskleding ook duur? Maak deze dan zelf van je eigen spijkerbroek!

Moeder worden brengt een buikje met zich mee, dat is logisch. Daar is op zich niet zo veel mis mee, alleen veel zwangerschapsbroeken zijn of lelijk of hartstikke duur. Klinkt beide niet echt aantrekkelijk… Toch zijn er manieren om er leuk uit te zien tijdens je zwangerschap en er niet teveel geld aan uit te hoeven geven. Hoe? Lees dan snel verder.

Op het internet zijn heel veel filmpjes over hoe jij je eigen zwangerschapsbroek kan maken. Op deze manier bespaar je veel geld en kan je ook nog is je lievelingsspijkerbroek blijven dragen. Als je toch teveel gehecht bent aan je jeans kan je natuurlijk ook gewoon een nieuwe goedkope spijkerbroek kopen.

Voor het maken van deze zwangerschapsbroek hoef je echt geen kleermaker te zijn. Het is namelijk erg simpel en het enige wat je nodig hebt is naald en draad, een elastische band en een spijkerbroek.

Bekijk het onderstaande filmpje hoe je gemakkelijk (en met veel geld te besparen) je nieuwe favoriete zwangerschapsbroek maakt!

Deze tip werkt natuurlijk ook voor vrouwen die wat zijn aangekomen en geen nieuwe broek willen kopen! Want het zit namelijk ook nog is ontzettend lekker!