Ziet jouw zonnebril er ook zo uit? Met dit gemakkelijke trucje lijkt die zo weer nieuw!

Nu dat de zon weer heeft besloten om terug te komen (jeeeeej!), halen wij massaal weer de zonnebrillen uit de kast. Alleen als jij net zoals ik bent, en je zonnebril los in je tas legt of op andere plekken laat slingeren waar ze kunnen beschadigen, is het handig als je weet hoe je dit op kan lossen.

Natuurlijk is het beter om krassen helemaal te voorkomen maar dat zal niet altijd lukken en aangezien jij dit artikel aan het lezen bent, mag ik vast aannemen dat jij krassen op je zonnebril hebt en deze zo snel mogelijk weg wil hebben.

Met behulp van het trucje uit de volgende video zullen de krassen van je zonnebril minder zichtbaar zijn en kan je daardoor weer optimaal (beschermd) genieten van de zon. Het zit namelijk zo, de eigenschappen in baking soda zullen op zachte wijze ondiepe krassen van zonnebrillen wegpoetsen.

 

 

Je hebt vast al is eerder gehoord dat baking soda voor heel veel dingen goed is. Je kan er namelijk mee bakken, de was mee doen, je tanden mee bleken – daadwerkelijk alles dus. Bekijk het onderstaande filmpje en zie stapsgewijs hoe je dit precies aan moet pakken.

(Daarbij is het muziekje onder het filmpje ook erg top dus kijken maar 😉 )