Zijn je zilveren sieraden verkleurd? Dit is dé makkelijkste manier om ze weer mooi glanzend te krijgen!

Wij hebben ze allemaal – goedkope maar super leuke ringen en oorbellen van winkeltjes zoals de H&M of de Six. Aangezien deze sieraden niet zoveel kosten en wij weten dat zij toch wel een keer gaan roesten en lelijk worden, kunnen wij ons daar niet zo druk om maken. Echter, als wij een keer besluiten om een mooie zilveren en wat duurdere ring/oorbellen te kopen, is het natuurlijk super zonde als deze al binnen de kortste keren dof en grijs wordt.

De meeste van ons rennen dan gelijk naar de juwelier en laten de sieraden dan weer oppoetsen. Dat is zeker een super goede oplossing – dat ga ik niet ontkennen, maar wat nou als ik je zou vertellen dat jij je oorbellen of ringen binnen no-time weer glanzend kan krijgen zonder die weg te hoeven brengen?!

 

Het enige wat je nodig hebt? Tandpasta!

Aangezien je dit waarschijnlijk al in de kast hebt liggen kan je gelijk aan de slag. Doe een klein beetje tandpasta op het sieraad dat je schoon wil maken. Gebruik een wattenschijfje om je zilveren sieraad rustig te poetsen. Na ongeveer een minuut zal je gelijk resultaat zien. Je sieraad straalt weer als nieuw!