Kom je ook kastruimte te kort? Met deze goedkope IKEA-hack niet meer!

Iedereen heeft er vast wel eens over nagedacht hoe het is om een inloopkast te hebben. Helaas is dit voor veel van ons maar een droom en moeten wij het maar doen met een kast waar de helft van onze spullen niet eens inpast.

Bij mij is dit vooral het geval als het om schoenen gaat. Op een of andere manier passen mijn schoenen nooit in het daarvoor bestemde plakje in mijn kast. Klinkt dit probleem je bekend voor? Lees dan snel verder!

Ik heb namelijk een geweldig idee op het internet gevonden die ik graag met jullie wil delen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik me er een beetje voor schaam dat ik dit niet eerder zelf had bedacht want de oplossing voor dit probleem ligt namelijk erg voor de hand…

Je kant namelijk de beroemde IKEA BILLY kasten gebruiken om je schoenen in op te bergen!

Zo ben je van al je opbergproblemen af en kan jij ook nog eens tegelijkertijd al je schoenen showen. Je kan zelfs de Billy kasten in hoeken monteren waardoor je echt optimaal gebruik maakt van de ruimte die je hebt. Daarnaast is het ook nog is super makkelijk om je schoenen te vinden. Top idee toch?

In het onderstaande filmpje kan je zien hoe leuk dit er uit ziet! Daarnaast gebruikt de vrouw uit dit filmpje ook VARIERA plankinzetten (die eigenlijk bedoeld zijn voor in de keuken) om meer overzicht te creëren op de planken. Bekijk het zelf maar eens! Ga jij dit proberen?