Heb jij grote borsten? Dit is dé truc om een halter bikini te dragen zonder nekpijn te krijgen

Vrouwen met grote borsten zullen dit probleem zeker herkennen: het is mooi weer en je besluit een dagje naar het strand te gaan. Je pakt je favoriete halter-bikini uit de kast en trek ‘em aan. Nog niet eens aangekomen op het strand begin je al last te krijgen – de bandjes van de bikini top schuren namelijk in je nek en je schouders.

Als dit gebeurt lijkt er ook maar 1 ding op te zitten, je bandjes losser doen. Helaas, is dit niet de beste oplossing want op het moment dat je dan het water in gaat, ben jij je topje binnen een seconde al kwijt. Komt dit probleem je bekend voor? Lees dan snel verder want wij hebben de perfecte truc op dit te voorkomen!

De blogger in het volgende filmpje, Allison Kimley, liet in het onderstaande filmpje zien hoe je een halter bikini zonder enige moeite aantrekt én er ook nog is de hele dag ondersteuning van blijft houden.

Hoe je dit moet doe? Trek de bikini op dezelfde manier aan zoals je bij een BH ook doet. Dus in plaats van dat je de onderste bandjes op je rug vastmaakt en je bovenste touwtjes achter je nek, maak je er een kruis van. Maak je linker-boventouwtje vast aan de rechter onderkant, en andersom. Vervolgens maak je nog een strik van de uiteinden van de onderste twee touwtjes.

Geweldig idee toch?! Bekijk het zelf nog even stapsgewijs terug in het onderstaande filmpje. Ga jij dit de komende vakantie uitproberen?