Heb je foundation op je favoriete shirt gekregen? Zo krijg je het er gemakkelijk weer uit!

Ik kan vast niet de enige zijn die het wel eens heeft meegemaakt – foundation op je kleding. Of het er nou is opgekomen omdat je eerst je make-up wou doen en daarna je pas ging aankleden of dat je gewoon wat gemorst hebt, het maakt niet uit het blijft allemaal super vervelend. Vooral als je het er daarna niet meer uit krijgt.

Toen dit mij voor de eerste keer was overkomen, raakte ik gelijk in paniek. “Wat moet ik nu?!” Als eerste komt er natuurlijk in je op om het gewoon met een beetje wasmiddel te laten weken en dat het er misschien vanzelf wel uit trekt… ik zal het je maar alvast vertellen – dat werkt niet. Gewoon met de rest van de was mee laten draaien? Ook niet. Wat je dan wel moet doen? De beauty blogger in het onderstaande filmpje zal het je stapsgewijs uitleggen.

Je kan de vlek in je kleding namelijk in no-time verwijderen met scheerschuim. Het klinkt misschien gek maar het werkt echt! Het enige wat je hoeft te doen is een beetje scheerschuim op de vlek te doen. Laat het een paar minuutjes inwerken en wrijf vervolgens rustig over de vlek. Daarna voeg je een klein beetje koud water aan de vlek toe en herhaal je het proces nog een keer. Laat de vlek als laatste nog een paar minuten in heet water weken. Was je kledingstuk daarna gewoon in de wasmachine.

Zo zie je maar weer – geen reden tot paniek dus! Bekijk het onderstaande filmpje als je nog even rustig terug wil kijken hoe het allemaal precies moet! Succes!