Is je favoriete bh aan vervanging toe maar wil je hem niet weggooien? Maak er dan gewoon dit van!

We hebben ze allemaal – een bh die zo ontzettend lekker zit dat we ‘em niet weg willen gooien ook al is die helemaal oud en versleten. Je bh heeft zich namelijk al helemaal gevormd naar je lichaam dus het kopen van een nieuwe die je nog moet “indragen” klinkt gewoon niet zo verleidelijk. Wat nou als ik je vertel dat er een simpele manier is om deze bh nieuw leven in te blazen? Klinkt goed toch?

Voordat ik je vertel hoe je dit moet doen schets ik nog even dilemma nummer twee voor je: je hebt een geweldig jurkje of topje gevonden. Alleen het probleem is dat de rug is uitgesneden en je dus niet weet wat voor bh je eronder aan moet. Toch is de optie van geen bh niet erg functioneel en moet je of een dure “rugloze” bh kopen of zo een afgrijselijke plak bh die toch niet blijft plakken.. Ik kan echt niet de enige zijn die vervolgens eigenwijs besluit om het dan te proberen zonder bh want het moet er gewoon goed uitzien natuurlijk. Helaas is dit totaal niet de juiste beslissing want naja gewoon nee.

Deze twee problemen kunnen gemakkelijk worden opgelost door het advies te volgen van het filmpje hieronder. Het is namelijk zo dat je van je oude bh gemakkelijk een rugloze bh maakt. Dit betekent dat jij je favoriete bh gewoon kan blijven dragen maar dat je er een nieuwe functie aan geeft. Ik vind het ieder geval een top plan dat het proberen waard is!

Ga jij dit proberen te doen? Laat het weten in de comments en deel dit artikel met je vrienden als je er wat aan hebt gehad!