Heb jij ook altijd last van blaren als je sandalen of slippers aan doet? Vanaf nu niet meer!

Nu dat het zomer is, is het natuurlijk logisch dat je graag open schoenen wilt dragen. Het is namelijk gewoon echt te warm voor sneakers of laarzen. Daarbij zitten veel sandalen en slippers gewoon erg lekker. Toch kan het zo zijn dat als je nieuwe open schoenen koopt dat je dan vaak blaren krijgt vooral als het heet is buiten en je voeten beginnen te zweten.

Het is begrijpelijk dat je met dit weer gewoon je mooie nieuwe sandalen aan wilt maar als je er niet in kan lopen zonder dat je mega veel pijn hebt, wat moet je dan doen… Gelukkig heb ik een antwoord voor je gevonden waarbij je niet hoeft te kiezen tussen de twee!

Het antwoord op al je blaar problemen staat namelijk gewoon al in je badkamer! Het blijkt namelijk dat je blaren kunt verhelpen door er deodorant op te doen! Let wel op: ik heb het wel over zo’n roller en niet een spray.

De reden dat deze tip echt werkt komt door twee dingen. Allereerst zorgt de deodorant ervoor dat je voeten niet gaan zweten. Daarnaast zorgt de deodorant er ook voor dat de bandjes van je sandalen niet gaan schuren langs je voeten en dus blaren veroorzaken.

Probeer het maar eens! Je zal gegarandeerd vaker van je nieuwe mooie sandalen kunnen genieten met fijne blarenvrije voeten!